HUURRECHT PARTICULIER

Als deelnemer aan het maatschappelijk verkeer kunt u met tal van juridische problemen te maken krijgen. Rechtspraktijk Carels is zich ervan bewust dat het adagium: “iedereen wordt verondersteld de wet te kennen”, berust op een fictie. Bovendien bestaat het recht uit veel meer dan wetten, te weten: internationale verdragen, rechterlijke uitspraken (jurisprudentie) en gewoonterecht.

HUURRECHT PARTICULIERRechtspraktijk Carels begeleidt u graag door het doolhof van het huurrecht particulier. Wij voeren een praktijk, waarin vrijwel iedere juridische hobbel die u als particulier kunt tegenkomen tot de dagelijkse kost behoort. Rechtspraktijk Carels helpt u geschillen te voorkomen via proactieve dienstverlening. Mocht een geschil toch voor de rechter komen, dan kunnen wij u ook daarbij met raad en daad bijstaan.

Rechtspraktijk Carels helpt u ook graag bij het opstellen van juridische brieven, belangrijke juridische documenten, contracten en bezwaar- of beroepschriften. Tevens kunnen we aan u voorgelegde contracten en algemene voorwaarden beoordelen en controleren zodat u deze met een gerust hart kunt ondertekenen.
Onterecht heeft men vaak de gedachte dat men voor alle juridische zaken een advocaat nodig heeft. Voor veel juridische vragen en handelingen kunt u net zo goed terecht bij goed opgeleide juristen die veel goedkoper zijn dan advocaten maar wel dezelfde kwaliteit leveren. Ook een rechtsbijstandsverzekering biedt niet altijd uitkomst. Uw zaak valt vaak niet binnen de polisvoorwaarden of deze wordt pas in behandeling genomen na een wachttijd.

Bij ons bent u geen nummer, maar krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient. U heeft altijd een vaste contactpersoon die bekend is met uw dossier en bij wie u direct terecht kunt voor al uw vragen. Wij brengen u alleen de kosten in rekening voor de tijd die wij daadwerkelijk aan uw zaak hebben besteed. De eerste afspraak is bij ons altijd gratis. Ook brengen wij geen kantoorkosten in rekening. Dit kan u veel geld besparen. Voor meer informatie klikt u op de volgende link: Tarieven.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.