HUURRECHT BEDRIJFSRUIMTE

Rechtspraktijk Carels behartigt dagelijks met veel genoegen de belangen van (startende) ondernemers en organisaties i.v.m. huurrecht bedrijfsruimte, zoals: verenigingen, stichtingen en corporaties. Ondernemen of het besturen van een organisatie zonder bewust juridisch beleid is in het huidige economische verkeer niet langer verantwoord. Maar als ondernemer of bestuurder heeft u vaak de handen vol aan de dagelijkse gang van zaken. Het goed regelen van juridische zaken schiet er dan vaak bij in. Begrijpelijk, maar gevaarlijk. Rechtspraktijk Carels ondersteunt u bij de belangrijkste aspecten van het huurrecht waarmee u dagelijks te maken heeft. Proactief handelen is hierbij van groot belang, want krijgt u een juridisch geschil dan kan u dat handenvol met geld kosten.

HUURRECHT BEDRIJFSRUIMTEAls er toch een geschil ontstaat dan streven wij naar een snelle oplossing van het conflict. Rechtspraktijk Carels staat u op professionele wijze bij. Dit vraagt niet alleen om juridische deskundigheid, maar ook om praktisch inzicht en mensenkennis. Uniek is onze grote en brede ervaring met gerechtelijke procedures, zodat bij de advisering uw zaak direct aan de praktijk van de rechtszaal kan worden getoetst, nog voordat er rechters en advocaten aan te pas komen.

Bovendien is Rechtspraktijk Carels thuis in vele sectoren en branches. Wij weten wat er speelt en zijn op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen. Door de taal te spreken van de verschillende ondernemingen en organisaties, sluiten wij aan bij de wensen en behoeftes van onze cliënten.

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar onze meerwaarde voor u ligt. Naast goed en betrouwbaar advies, kunt u rekenen op een pragmatische insteek. Geen dure theoretische adviezen, maar een concrete oplossing. Wij geven u de aandacht die u verdient en het vertrouwen dat uw probleem bij ons in goede handen is.

Het recht is dynamisch. Door nieuwe wetgeving, rechterlijke uitspraken en Europese Richtlijnen zullen de voor uw onderneming of organisatie van belang zijnde regels blijven wijzigen.

Wij investeren graag in een langdurige zakelijke relatie met onze cliënten. Indien u dat wenst, komen wij graag bij u op bezoek om zo kennis te maken met uw onderneming of organisatie. Juridische dienstverlening is volgens ons alleen goed als het naadloos aansluit bij uw dagelijkse praktijk en wensen. Rechtspraktijk Carels levert maatwerk. Het voordeel is dat u daarmee een eigen huisjurist heeft, die reeds bekend is met uw onderneming of organisatie en bij wie u direct terecht kunt voor al uw juridische vragen, wat u een flinke besparing oplevert op uw juridische kosten.

Vaak vallen juridische vragen en/of geschillen echter onder meerdere rechtsgebieden tegelijk. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of stel direct een vraag via ons contactformulier.