Rechtspraktijk Carels organiseert een aantal opleidingen op de volgende terreinen:

Cursussen.

 

 

 

Cursussen 320 x 213

Per rechtsgebied zal er telkens worden ingegaan op een bepaald onderwerp en/of leerstuk. De opleidingen kenmerken zich door praktijkgerichtheid en actualiteit. Doordat wij gespecialiseerd zijn op voormelde rechtsgebieden haalt u zo altijd iemand binnen die op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen per rechtsgebied, hetgeen interessant is voor aanbieders van o.a. postdoctorale opleidingen, vakverenigingen, ondernemers en andere organisaties.

Gezien de ruime praktijkervaring kan theoretische kennis altijd voorzien worden van nuttige praktijkvoorbeelden. Deelnemers krijgen alle ruimte om medecursisten te leren kennen om zo nuttige contacten op te doen en kennis uit te wisselen. U kunt Rechtspraktijk-Carels ook inhuren voor het geven van lezingen, seminars en workshops.


Rechtspraktijk Carels vernieuwt het opleidingsaanbod voortdurend.
Meld u hiernaast aan voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van het laatste cursusaanbod.
Wij voorzien ook in maatwerkopleidingen. Heeft u een specifieke opleidingsvraag? Wij kunnen voor u een maatwerktraining ontwerpen die tegemoet komt aan uw vraag en die is toegesneden op uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Profiteer van kennis die meteen in de praktijk toepasbaar is!